top of page

Veel gestelde vragen

 • Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?
  Voor verzending binnen Nederland betaal je €6,10 verzendkosten. Voor brievenbuspakketjes 4,10 verzendkosten. Voor verzending naar België en Duitsland zijn de verzendkosten €7,95. Bij bestellingen boven de €50,- is de verzending gratis.
 • Ik heb de bestelling ontvangen maar ben toch niet helemaal tevreden, wat nu?"
  Je mag je bestelling altijd binnen 14 dagen retourneren. Hiervoor moeten de artikelen wel ongebruikt en onbeschadigd zijn. Je hoeft geen reden voor de retour op te geven. Als wij de retourzending hebben ontvangen, ontvang je binnen 14 dagen je aankoopbedrag terug. Stuur mij een berichtje en je krijgt een retourlabel via de mail, zodat je deze kunt uitprinten.
 • Kan ik de kleur van de droogbloemen kiezen?
  Je kunt in de winkelmand bij het kopje "aantekening toevoegen" neerzetten welke voorkeur je hebt. Wij zorgen dan dat deze kleuren worden verwerkt.
 • Ik wil iemand een item cadeau doen en de bestelling daar laten afleveren. Kan dit?
  Dat kan zeker! Vul bij nummer 1 verzendgegevens de adres gegevens van de gene die het cadeau mag ontvangen in en bij nummer 3 betaling vink je onderin bij factuuradres "zelfde als bezorgadres" uit. Daar kun je vervolgens je eigen adres gegevens invullen.
 • Ik wil het cadeau zelf geven, kan dit?"
  Zeker! Vul je eigen adres gegevens in en wij zorgen dat het product als een cadeautje word ingepakt. Hier komt een doorzichtige folie overheen, zodat het inpakpapier mooi blijft. Dit kun je er thuis vanaf halen, zodat je een leuk cadeautje hebt om te geven.
bottom of page